Ga naar de inhoud

Hoe werkt het

Sinterklaas online. Hier begint het mooiste Sinterklaasbezoek

Een voorproefje:

Sinterklaas online

Een Sinterklaas online is de makkelijkste manier om Sinterklaas bij jou op bezoek te krijgen. Je kiest op onze contactpagina welk soort video je zou willen hebben. Het varieert tot enkel een digitaal bezoek van de Sint tot een uitgebreid compleet programma. Op onze optie-pagina kun je een uitgebreide beschrijving van alle mogelijkheden lezen. Er is voor elk budget iets te vinden.

Sinterklaas online

Vanzelfsprekend zorgen wij voor prachtig kleurrijk beeld en goed, helder geluid. Sinterklaas draagt een professionele microfoon, en onze HD studio is uitstekend verlicht.

Video is overal en voor iedereen te bekijken

Wij sturen een link op van de video. Die kun je vervolgens overal bekijken, en indien nodig ook doorsturen naar vrienden, familie, collega’s enzovoort. Het is een geheime link, dus enkel personen die over de link beschikken kunnen de video zien. Volledig veilig dus. Indien gewenst kun je de video downloaden, zodat hij als herinnering te bewaren is.

Speciale wensen?

Geen probleem. Wil je iets speciaals benoemd hebben? Of wil je dat Sinterklaas niet alleen over de kinderen verteld, maar ook over de ouders? Of over opa en oma? Laat Sinterklaas een goochelshow geven (volledig in Sinterklaasstijl uiteraard), of geniet na het online bezoek van de Sint van een fantastische Sinterklaas poppenshow. Het kan allemaal, we denken graag me je mee. Uiteraard zingt Sinterklaas ook bekende Sinterklaasliedjes met de kijkers. Het wordt dan ook zeker een heerlijk avondje (op middag of ochtend natuurlijk!).

Sinterklaas online

Vind je iets niet terug bij het bestellen? Stuur ons gewoon even een mailtje of bel ons op 06-21 66 13 66.

Sinterklaas met zijn gevolg

Vanwege alle ontwikkelingen rond het gevolg van Sinterklaas hebben wij gekozen om alle aandacht te geven aan Sinterklaas zelf. Zijn helpers zijn tenslotte allemaal op pad. Ook de gezongen liedjes zullen enkel om de Sint draaien. Zo hopen wij tegemoet te komen aan iedereen.