Ga naar de inhoud

Opties

Video van Sint. Een digitaal bezoek van de Sint

Sinterklaas weet over iedereen iets leuks, bijzonders of ontroerendst te vertellen. Dat mag van alles zijn. Over de aanwezige kinderen? Of liever juist over de ouders, of opa en oma? Vanzelfsprekend kan de Sint ook vertellen waar alle cadeautjes verstopt zijn. Aan de persoonlijke video van Sint kunnen eenvoudig meerdere personen worden toegevoegd in het bestelformulier. Uiteraard zijn er nog veel meer opties en mogelijkheden. Ook die vind je allemaal terug in het bestelformulier. Zo kun je snel en eenvoudig de video bestellen. Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Mail of bel (06-21 66 13 66) ons voor overleg.

video van Sint

Sinterklaasbezoek voor bedrijven?

Ook voor bedrijven kunnen we een digitaal bezoek verzorgen. Natuurlijk zijn er voor bedrijven ook uitgebreide mogelijkheden. Het prettigst is om daarover even persoonlijk contact te hebben. Neem daarom voor zakelijke opdrachten contact met ons op via info@sinterklaasbezoekonline.nl of bel (06-21 66 13 66).

video van Sint

Sint magicshow in de video van Sint

Hoe leuk is het als de kijkers ook nog mogen genieten van een goochelshow, helemaal in het teken van Sinterklaas? Een mysterie in de pakjeskamer, een eigenwijze ballonnenSint of een waanzinnig pakjesprobleem.. Onze partner kidsgoochelaar verzorgd een Sinterklaas magicshow vol verbazing, plezier en verwondering. Uiteraard uitgevoerd door de Sint zelf!

Sinterklaas poppentheater in de video van Sint

video van Sint

Onze theaterpartner Theater Fantast maakte speciaal voor sinterklaasbezoekonline.nl een fantastische poppenvoorstelling over Sinterklaas. Poppenkast in een nieuw, modern jasje. Een spannend verhaal, ook geschikt voor de allerkleinsten. Volop plezier, muziek en prachtige poppen. En, zoals al onze producties, interactief! Voor poppenkastvoorstellingen voor particulieren kun je ook buiten de Sinterklaastijd terecht op Poppenkast.nl.